torstai 5. tammikuuta 2017

Valkosuklaapiparkakkukarpalojuustokakku, tupla-arvio

Joulun jälkeen tulikin luovuttua syöpöttelystä heti tuoreeltaan, kun kokoonnuimme tuhoamaan pari kiloa pihvilihaa kurkoporukalla. Sen verran jätettiin tilaa massuihin, että myös bloggaajasuosikkinne pääsivät maistamaan talon tarjoamaa valkosuklaapiparkakkukarpalojuustokakkua tummapaahtoisen sumpin kanssa.

Jumpe.

Risto: Kuva ei tee oikeutta slaissin todelliselle ulkonäölle, vaan oikeasti palanen oli esteettinen kokonaisuus, jossa karpaloiden terve puna väritti skandinaavista juustokakkumaisemaa. Ja se maku, voi elämä! Kyllä oli hyvät pyhät kahvileipärintamalla, kun tällaistakin pääsi syömään. Karpaloiden kirpakkuus tuki valkosuklaan makeutta ja piparkakun makeutta suvereenisti, ja kukin mauista erottui kokonaisuudesta terävästi mutta liioittelematta. 5/5. Vanha kuomamme Mikko olisi ollut tämän edellä polvillaan, sillä juuri tämänkaltaiset pehmeitä ja kirpeitä makuja yhdistävät kahvileivät ovat miehen mieleen. Kiitos Lady T tästäkin! Mitäs valehtelee Kaisu?

Kaisu: Ei tuommoisen tortun edessä pysty taipumaan valehteluihin tai edes hillitsemään kehuryöppyä. Todella hyvä kakku! Karpaloiden kirpeys yhdistettynä kermaiseen valkosuklaatäytteeseen ja piparkakkupohjaan oli lyömätön yhdistelmä ja vaikka massu oli jo ennestään täynnä makoisaa pihviä, niin saattoi Leinoskan lautaselle siirtyä kakkupala jos toinenkin. 5/5.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti