maanantai 23. tammikuuta 2017

Pullabiisejä?

Viikonloppuna johtui mieleeni pohtia pulla- ja kahvileipäkappaleita ja niiden vähyyttä. Kyllä niitä varmaan on aika paljonkin, mutta montaa en kyllä saa päähäni. Spinal papilla on tietysti Cups and cakes, Simo Salmisella Minä olen paakari jne, mutta jotenkin tuntuu, että esimerkiksi rakkaudesta ja kuolemasta on laulettu kenties enemmän. Tuleeko lukijoille jotain pullahittejä mieleen?

Popedahan on näissä tietysti kunnostautunut (Matkalla Alabamaan ja Leivonnaisia), vaikkakin joskus pullat ja leivonnaiset vaikuttavan toimittavan lähinnä metaforan virkaa, mutta mistäpä tuota tietää. Yksi Popedan pulla-aiheinen kappale nousee kuitenkin omaksi totaalisuosikiksi, nimittäin Pullaristo ihmemaassa. Hard rock -henkinen mielikuvituksellinen tarina hetkeksi katkeroituneen Riston matkasta ihmemaan komeimmaksi mieheksi ei voi jättää kuulijaa kylmäksi.

Sen verran biisistä vielä, että en tietääkseni ole ryömimisvuosinani antanut aihetta tai inspiraatiota Ikuriin päin, mutta jonkunlaiselta kohtalolta tämä biisi vaikuttaa. Nauttikaa, pullakamut!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti