Pullakahvittelu on hieno asia, ja olkoon tämä blogi niille kunnianosoitus. Suosituksia ja erityisesti pullakahveja otetaan mielellään vastaan!
tiistai 31. tammikuuta 2017
Paistopisteen herkut
Rapean viinerin kumppaniksi laitoin kotona tummapaahtoista Robert Pauligin (tästäkin on näköjään tapeltu) mokkaa jatkettuna Mokkamaasta lunastetulla Irish coffee -porosekoituksella. Viineri oli oikein hyvä, mutta kenties päivä valojen loisteessa oli kuivattanut taikinan hieman turhan lohkeilevaksi. Toisaalta vaniljakreemi oli referenssitasoa, joten pieni murenevaisuus ei juurikaan haitannut. Mansikkahillo oli arvatun teollista, mutta hyvää se on, jos samassa hallissa on ollut edes valokuva mansikasta. Kahvi oli täysin nappisuoritus kotipolttoiseksi ilman lesostelumyllyjä, ja Irish Coffee -porojen lisääminen pehmensi kokemusta kivasti. Setti ei kuitenkaan oikeastaan päässyt yllättämään millään osa-alueella, joten täysiä tähtiä ei raatsi antaa. 4/5.
Onko muilla ehdottomia paistopisteherkkusuosituksia?
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti