keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Prisman Spinny

Erilaisia paistopisteitä on ilmestynyt kauppoihin viime vuosina aikaisempaa enemmän ja etenkin Lidlin herkullisia donitseja ja mustikkamuffinseja on tarttunut mukaan kahvileiväksi useammankin kerran.

Eräänä elokuisena iltana alkoi pullahammasta kivistämään ja päätin etsiä sopivan kivunlievittäjän Lappeenrannan Prismasta. Yllärinä paistotuotteita oli huomattavasti enemmän kuin olin ajatellut ja iski melkein valinnan vaikeus. Hetken aikaa tiskiä kierrellessä päätin napata pussiin vaniljatuorejuustopullan. Hintaa kaunokaisella oli senttiä vaille euro.



Keitin pullan kaveriksi tummapaahtoista sumppia ja nautin duon kesätyöpaikan työmaakopin lattialla Netflixiä katsellessa. Erinomaista. Pulla oli riittävän iso ja hieman rapsakan ulkokuoren sisällä oli oikein pehmeän vaniljainen pullasisus, mikä oli nautinnollista huuhtoa tummalla mokalla.

Samantyyppistä pullaa saa Arnoldsista Spinny-nimen alta. Hinta on muistaakseni kolminkertainen ja Prisman pullan ei sen vierellä tarvitse hävetä.

Kokonaisuudesta 4/5.

2 kommenttia:

  1. Onpas mainio blogi! :D Näin korvapuustien ylimpänä ystävänä tätä oli suorastaan herkullista lukea.

    Jonkinlaisen suosituksenkin haluaisin antaa, mutten tiedä eksykö teidän matkanne ikinä länsirannikolle Vaasaan saakka. Jos näin kuitenkin pääsee käymään, voin suositella sweet wasa-kahvilan tai aroma-leipomon (kirjoitetaan jostain syystä pienellä) tuotteita. Aroma-leipomo taisi jonain vuotena voittaa Suomen paras leipomo-tv sarjassa pääpalkinnon ja taisi tuon sweet wasan sijoituskin olla aika hyvä.

    VastaaPoista
  2. Kiva, että blogi on maittanut!
    Ei tästä nyt asiakseen lähdetä Vaasaan asti pullan perässä, mutta kyllä tuon suosituksen vuoksi voisi ykkössatoja kilometrejä lenkkiä tehdä muualle ajaessa; todellakin kokeiluun, jos kumpi meistä vain on Vaasassa käymässä. Ei ole tainnut sattua kohdalle mitään virallisia voittajaleipomoita, joten kiva olisi kokeilla, että maistaako eron.

    Vastasuositus: Jos on Itä-Suomessa käyntiä, niin Heinosen Leipomolle Joensuussa ja Ikosen Kotileipomolle Kiteellä täältä ääntä.

    Hyviä pullahetkiä!

    VastaaPoista