maanantai 31. lokakuuta 2016

Kahdet katsastuskahvit

Pullakahvit ja katsastus kuuluvat yhteen. Vuosittainen jännittäminen helpottuu kummasti, jos tärinää saa lievitettyä kupposella kuumaa nisun kanssa. Joitain vuosia takaperin katsastusasemat käyttivät tarjoiluja kilpailuvaltteinaan, ja eräskin sukulainen kehuu syöneensä tuomiota odotellessa voileipiä asiallisine päällysineen. Valitsisin. Nyt ainakin Joensuun seudulla standardiksi on muodostunut munkkikahvit, jotka ainakin Q-katsastus ja Kovalainen lupasivat mainoksissaan.

Koitti se päivä, jolloin tarjosin huippukuntoista Hopeanuoltani arvioitavaksi Q-katsastukselle, ja luonnollisesti kokeilin myös paikan munkkikahvit, joita mietin jo aikaa varatessani. Aivan surkeat munkkikahvit! 1/5.

Viikkoa myöhemmin käytin Hopsua uudemman kerran tarjolla, ja sillä kerralla munkkikahvit oli todella onnistuneet! 5/5.


Pitihän se vikalista käydä hakemassa, hehheh.

Kyllä käy tuo tuore painomuste päähän, hehheh.

Jännä, miten suuria eroja voi olla munkkikahvien välillä samassa toimipisteessä verrattain pienellä aikaerolla. Vieläpä niin, että ne ovat paljon paremmat aina sillä jälkimmäisellä katsastuskerralla.

Millaisia kokemuksia muilla on katsastuskahveista? Työtoveri L oli tietävinään, että Joensuun seudulla kaikki katsastusmunkit toimittaa Vaasan leipomo, mutta tiedä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti