tiistai 15. marraskuuta 2016

Seminaaripullakahvit, V2

Kesäkuun puolella tuli kirjoitettua tripla-arviot varsin köykäisistä seminaaripullakahveista. Varmaan moni muistaakin, että mauttoman oloinen pulla ja pienet kupit kahvia/teetä eivät laittaneet trioa hurraamaan, mutta tämän perusteella ei pidä tuomita seminaaripullakahveja yleisesti. Nyt genreen saadaan uutta vinkkeliä, kun allekirjoittanut sai tehtäväkseen järjestää kahvitaukotarjoilut Joensuussa järjestettävään tapaamiseen lokakuulla.

Amica-ketjun sisäänheittotuotteena on jo vuosia toiminut yhden euron sopimushinnalla liikenevä voisilmäpulla. Pulla on hyvänkokoinen, yksinkertainen, maukas ja edullinen, joten tarjottavia ei tarvinnut kovin paljon miettiä. Mieluisa työhomma, sano.

Tältä näyttää, kun hinta ja laatu kohtaavat.
Pulla oli totutun vahva ja hyvä suorittaja, ja kahvi oli pöntöstä lirutettavaa Mundoa, kuten Amican kahvioissa on tapana. Nyt totaalisena yllätyksenä oli kuitenkin se, että kahvin sai laskea mukeihin eikä tyypillisesti tarjoiluastioina näissä tilanteissa käytettäviin surullisen pieniin kuppeihin, joihin yleensä pitäisi vielä tassikin ottaa mukaan vapisevin käsin. Mene sitten siinä kuppia täyttämään kesken tarinoiden, kun pohja paistaa heti. Mutta nyt ei ollut tätä ongelmaa, kiitos siniset Amican standardimukit! Ne ovat muuten kooltaan juuri käypäiset kahvihommiin.

Kokonaisuus saa nyt neljä tähteä viidestä (4/5), että ei kuulostaa liikaa itsekehulta. Mikäli arvio sidotaan seminaaripullakahvien kontestiin, niin tämä oli kyllä selkeästi terävintä viiden tähden kärkeä. Maisteri Ikonen ja Mikko eivät nyt arvioitaan laittaneet, mutta varmasti tykkäsivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti