sunnuntai 28. elokuuta 2016

Ulkoilmakahvit Vuorivaarassa

Tänä vuonna tulee näköjään ulkoiltua solkenaan, kun kävin jo toisen kerran Vuorivaaran kiipeilykallion juurella kahvittelemassa (kts. arvio 2.5.2016). Meininki oli tuttua kiipeilyihmisten itsepetosta, jossa keskitytään tyhjiin puheisiin ja eväisiin. Näön vuoksi käytiin vähän roikkumassa narussa valjaiden kanssa, että jää edes vähän hiertymiä kehumista varten.

Kiipeilijäseurueemme leidit M&M kantoivat tällä kertaa mukanaan edellispäivien bakkanaaleistaan jäänyttä suklaakakkua. Bileiden teema jäi vähän epäselväksi, mutta kuvassakin näkyvistä koristeista päätellen siellä on juhlistettu ainakin vaakaraita- ja salmiakkikuvion monimuotoista käyttöä taiteessa. Kakku ei ollut tällä kertaa kenenkään kiipeilijän käsialaa, vaan kiitokset rääppiäistarjoiltavasta kuuluu leidi-R:lle.


Setti.
Kakku oli tarkemmin ilmaistuna tiramisukakku ilman viinaa, ja pienenä vilppinä bloggaajalle paljastettiin jälkikäteen gluteenittomuus. Palanpainikkeeksi laitoin kuksallisen verran Nescafe Gold -pikakahvia mustana, sillä maitoa ei lähteytynyt nyt mukaan. Lisäksi leidit kantoivat mukanaan ihastuttavan koristesarjan, joiden ansiosta tarjoilu sai lähes alttarimaisen esillepanon.

Kakku oli todella hyvää. Gluteenittomuusvilppi ei vaikuttanut makuun millään lailla, ja yön yli levänneen kakun maut olivat tasaantuneet mahtavalla tavalla. Lisäksi torttu oli sopivalla tavalla makea, mutta se ei lyönyt överisti läpi aiheuttaen valtavaa koomaa vaan pienen hallitun stand by -tilan väsyneimmille. Nescafen pikakahvi on todella maukas ja helppo retkikahvi, ja aurinkokin sattui paistamaan, niin taas joutuu pistämään täydet viisi tähteä. Kiitos M&M&R!

Tosin myöhemmin satoi sitten vettä, niin kuin tuli sanottua monen monta kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti