tiistai 5. huhtikuuta 2016

Juhlaa kahvitauolla (feat. Mikko)

Vanha ystävämme Mikko on uskaltautunut Heurekan jälkeen taas kahvileipien ääreen, joten ohessa vierailijan merkintä:

Taannoin työkaveri ilmoitti tuovansa munkkeja työpaikan kahvitauolle. Ilmoitus oli piristävä yllätys, sillä hetki ennen sen saapumista olin vaipumassa epätoivoon erään jokseenkin vastenmielisen työhomman vuoksi.

Munkeilla juhlistettiin työkaverin synttäreitä, ja ne nautittiin kahvin/teen kera. Kofeiiniherkkänä henkilönä valitsin suun kostukkeeksi teen ja munkiksi hillitysti sokeroidun mutta kooltaan uhkean yksilön.

Setti.
Munkin ja teen kokonaisuus oli valehtelematta hyvä. Niiden maut ja suutuntumat täydensivät toisiaan, ja liukkaaksi rasvatut hiilarit piristivät kummasti mieltä harmaan sateisena kevättalven aamuna. Ainut särö makukokemuksessa oli hillon uupuminen ensimmäistä puraisusta. Ennätin jo ajatella, että olinko (taas) valinnut hillottoman munkin. Pelko osoittautui turhaksi, sillä kolmannella puraisulla tavoitin mansikkahillon, jonka makeus ei jättänyt kylmäksi.

Munkin ja teen kokonaisuus ansaitsee täydet 5 tähteä. Tähtien määrää nostaa munkkien tuoma piristys työpäivään. Synttärit on mitä mahtavin syy ilahduttaa työkavereita munkeilla. Suuri kumarrus, hatunnosto, niiaus ja kiitos työkaverilleni, joka teki synttärimunkeilla juhlahetken arjen keskelle - Respect my friend!

Teksti ja kuva: Mikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti