maanantai 2. toukokuuta 2016

Tältä alustalta huippubloggaajalle tarjoiltiin tätä - Katso missä!

Klikisäästäjälle:
Tämä alusta = hopeatarjotin pöytäliinan päällä
Huippubloggaaja = Noin 4 lukijaa, joista iso osa on sukua
Tämä = munkkeja, suklaakakkua ja simaa
Missä? = Vuorivaaran eli Heiniksen kallion juurella

Vappuaattona sää suosi ulkoilijaa, ja niinpä minäkin hyppäsin Joensuun lähiseudun suosituimmalle ulkokalliolle Vuorivaaraan suuntautuvan Mazdan akselille. Orvaskeden graniittiin hankaamisen lisäksi tarjolla oli toveri-M:n lupaama vappuinen kolmiosainen rääppiäistarjoilu edellispäivän bakkanaalien jäljiltä.

Muutaman vaisun seinäräpellyksen jälkeen nähtiin aiheelliseksi ruveta syömään eväitä, että varmasti ehditään syödä kaikki päivän aikana. Tässä vaiheessa M veti todellisen ässän hihasta poimimalla varmat irtopisteet laittamalla viimeisen päälle kattauksen: pöytäliina ja hopeatarjotin luonnon helmassa kivellä! Siihen päälle sitten pieniä munkkirinkilöitä ja suklaakakkua, niin jo kelpasi. Olin vielä itse varustautunut kahvilla, joten arvioitavaksi saatiin standardien mukainen pullakahvisetti.

Ja kyllähän se kallion juurella maittoi. Munkkeihin oli ehtinyt jo tulla pieni kyllästyminen vapun vuoksi, niin pelkillä munkeilla tähdet olisivat voineet jäädä puolitiehen. Mutta maultaan mahtavan suklaakakun (ja se oli olevinaan vielä gluteeniton) kostean lusikoitava rakenne voitti viimeistään kiipeilijät puolelleen, ja uniikki kontrasti miljöön, tarjoiltavien ja tarjoilualustan välillä nosti tähdet helposti paremmalle puoliskolle. Lisäksi olin itse onnistunut laittamaan termospulloon siinä määrin maukkaat kahvit, että kupponen maistui hyvin maidottakin. Aurinkokin paistoi, niin oli jotenkin todella vaikea keksiä valittamisen aihetta. Kokonaisuudelle on pakko pistää nyt täydet viisi tähteä. Kiitos M! 

Onhan tuo nyt tyylikäs?

Ja suklaakakusta vielä kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti