sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Työreissulla Jyväskylässä

Alummasta viikkoa oli työreissu Jyväskylään kokoustamaan muiden kylien kollegojen kanssa. Liian aikainen kylmä aamu, kiskobussi ja termoskahvia, bluesia Pieksämäen asemalla, virkistävä patikka sillalle ja sen yli, lounastelu ja pari tuntia kokoustelua loivat tällä kertaa pohjaa kaivatulle kahvihetkelle. Etukäteen hieman huoletti, että kahvitauolle ei oltu ohjelmassa varattu aikaa lain, mutta Keski-Suomen kehvelit olivatkin kaikessa hiljaisuudessa juonineet kokousväelle viimeisen päälle kahvitarjoilut piiraineen, munavoineen ja termospulloineen. I salute you!

Pullat oli poimittu talteen Wilhelmiinan Konditoriasta ihan Jyväskylän kyliltä. Kököksi oli valikoitunut vaniljakreemillä vuorattu pullamaisen taikinan pohjalle rakennettu viinerielämys, joka huuhdottiin alas oletettavasti Moccamasterilla (minkä puljun kahvihuoneessa ei muka ole Moccamasteria?) tiputetulla oletettavasti tummapaahtoisella markettikahvilla.

Ja ottaen huomioon seitinohuen matka- ja kokousväsymyksen sekä vielä odottavan leppoisan illan, niin eipähän tuossa juuri jäänyt seliteltävää. Viinerikahvit olivat ihan nappisuoritus kokoustarjoiluiksi, ja näiden voimilla esityslista jaksettiin kahlata läpi vielä suut melkoisen vehnäsellä. Kiitos AK, LP ja A-LK! 5/5.


Periaatteessahan karjalanpiirakka ei kuulu tähän arvioon, mutta on kyllä niin täydellinen välipala, että piti ottaa koko triosta polaroidi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti