maanantai 23. tammikuuta 2023

Pullasuklaata

Musiikissa tauot ovat tärkeitä, samoin blogeissa. Musiikissa naksun alle kolme vuotta tuntuisi aavistuksen pitkältä kesken biisin, ja ehkä tässä blogissakin joku kärsimättömämpi lukija on voinut jättää jo jonain aamuna tarkastamatta mahdolliset uudet kirjelmät. Mutta täällä ollaan, ja on tässä muutamat pullakahvit juotu välilläkin.

Paluumerkinnän kahvileipä nakertanee kaikkein puhtaimpien puritaanipötkylöiden kahvileipäsielua, kun nyt on otettu askel pois perinteistä. Suklaahyllyllä nimittäin löytyy nykyään eri makuja varsin runsaalla kirjolla, ja taannoin netissä sattui silmiini Fazerin sinisen ja Pullavan (kenties valtakunnallinen pullavalmistajakunkku?) yhteistyössä kehittämä korvapuustisuklaa. Lähikaupasta sain suklaata myös ostettua.

On tässä sattunut monenlaista tauon aikana - ette ole nimittäin mahtaneet aiemmin tuota tablettia nähdä!

Kahvina oli Löfbergsin kolmospaahtoasteen kahvia, ja viisi palaa suklaata näytteli kahvileivän roolia. Aiemmin olin kokeillut suklaata ihan itsenäisenä herkkuna, mutta nyt sitten kahvin kanssa. Hyväähän se oli, ja ehkä pullamainen sävy toimii kahvin kanssa vähän perussuklaata paremmin. Toisaalta vaikea on sanoa, että ottaisinko aution saaren suklaaksi kahvin kanssa nautittavaksi just näitä vai esim Maraboun Oreo-suklaata. Laitetaan 4/5.

Ps. Onkohan tässä välissä jo kaikki tekstiblogit muutettu videoblogeiksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti