maanantai 26. maaliskuuta 2018

Hirviön rakentaminen

Kuten edellisestä Markun päivityksestäkin kävi ilmi, niin Amica-kahvioilla on tapana pitää erilaisia kahvileipäteemapäiviä. Helkkarin asiallista toimintaa tuollainen rakenteiden ravistelu, vaikka euron voisilmäpullan poistuminen edellisten sopimusneuvotteluiden jälkeen hieman Amican pisteitä laskeekin. Mutta hyvää meininkiä on pitää tuollaisia hassuttelupäiviä.

Laskiaisen tienoilla asiakkaille annettiin mahdollisuus tappaa itsensä teemalla "Rakenna oma laskiaispullasi". Eli valmiiksi siipaloidun nisun väliin, tai kahden puolikkaan päälle sai latoa kaikkea, mitä tiskiltä sattui löytymään. Ainakin Metrian uusitussa kahviossa tarjolla oli neljää erilaista vaahtoa (standardi-, Omar-, Marianne- ja mantelimassa), paria hilloa (ehkä mansikka ja vadelma) ja sitten erilaisia ripotteita (ehkä viime vuoden toiseksi hienoin oppimani sana), kuten esimerkiksi murskattuja keksejä ja karkkeja. Ja ihan niin kuin vitsin viimeistelyksi kuluttajaa yllytettiin tällaiseen touhuun liikuntailtapäivänä.

Jotenkin pahaa tekee muistella tuota herkkua. Miksi piti ahnehtia.
Huolimatta runsaasta tarjonnasta voi toki toimia järkevästi ja keskittyä parin täytteen kivoihin yhdistelmiin ja tehdä pullasillisalaatin sijasta puhtaita makuja korostavan pikkuherkun, joka menee kahvin kanssa pienenä lisänä. Minä rakensin hirviön. Kaikkia vaahtoja, kahta hilloa, joista molemmat valui lautaselle ja paria ripotetta vielä päälle. Henkilökunta oikein yllytti. Oli varmaan kivaa?

Olihan se ihan älyttömän hyvää, mutta eihän siitä hirmu hyvä olo jäänyt. 5/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti